Je meisje is een blogger 4 manieren om te begrijpen wat er aan doet

Je meisje is een blogger: 4 manieren om te begrijpen wat er aan doet

Wij zullen misschien niet worden gebruikt in de kop van de feminivis – maar helemaal niet om de redenen voor jam of obscurantisme, maar uitsluitend van loyaliteit aan de Russische taal. Het feit is dat we ons tijdschrift begonnen aan zo’n oudere tijden wanneer, bijvoorbeeld, het woord “poëtess”, integendeel, als offensief werd beschouwd – als het meisje echte gedichten schreef, was het nodig om het slechts een dichter te noemen, en Het was de hoogste lof. Dus we, een tijdschrift zijn, meer of minder traditionele mannelijke waarden, houden loyaliteit aan de oude spelling. Maar u hebt natuurlijk het recht om uw passie te bellen door Blogger, Authoo en vervolgens op de lijst – het belangrijkste is om duidelijk te zijn hoe u zich nog in deze situatie gedraagt.

een. Laten we beginnen met het feit dat niets voor altijd onder de maan is, En de vrouwelijke zelfexpressie nam een ​​grote verscheidenheid aan vormen lang voordat het uiterlijk van soulfusion en feminist. Dus, bijvoorbeeld in de “Oorlog en de wereld” is er een geweldige uitdrukking over de roeping “om enthousiast” (trouwens, het is niet nodig om de roman tot het einde te lezen, de passage van liefhebber wordt aangetroffen de derde pagina). De blog is dus een nieuwe vorm van al hetzelfde enthousiasme. Het wordt gedicteerd door het feit dat het Amerikaanse internet theoreticus Clai Shirski “cognitieve verrassing” genaamd – dat is, grofweg, alles komt van een overmaat vrije tijd, verhoogde aandacht aan de omringende informatie en algemeen spiritueel afval. En dat alles van genereus, bewust de goedkeuring verdient.

2. Nu zullen we omgaan met wat dit enthousiasme in feite is gericht. Het is één ding als ze probeert een onschuldig racket van parfumproblemen te betrekken of gewoon de hedgehogny-bar, en helemaal anders te zien – als het ideaal is, bijvoorbeeld, Okollo, Keniaanse politieke activist die worstelde met etnisch geweld. Er zijn zoveel abrasions en onrechtvaardigheid, dat je deze gewenste cognitieve overmatige richting kunt vragen – van de strijd tegen de vuilnisbak ergens onder Syktyvkar vóór de bescherming van het landgoed in de buurt van Moskou. Het is niet nodig om te geloven dat de blogger zeker fitonistisch is met gezwollen lippen. Lippen kunnen op verschillende redenen worden opgeblazen – inclusief oneindig nuttig voor de wereld waarin we gedwongen zijn om te leven.

3. Het grootste probleem is dat het al vrij officieel het woord “SRACH” wordt genoemd: Het heeft vrij snel een woning om te groeien tot gewone verwonding. Je meisje moet klaar zijn voor het feit dat het de modder zeker zal water doen, zelfs als het uitsluitend is door de hulp van zieke kinderen of een verloren dier. Het komt de extreem giftige omgeving binnen, en hier, helaas, er is bijna geen andere manier. En voor jou zal het bijna traumatisch zijn: Lees regelmatig beledigingen op het adres van je geliefde – die nog steeds martelt, zelfs als je begrijpt dat deze de prijs is. Dienovereenkomstig hebben ze (ja en jullie jullie) bepaalde psychologische instellingen nodig bij het bestrijden van workouts: hoe je stakingen achterlaat, hoe je een slag kunt houden, hoe je de vijand niet kunt provoceren, hoe je agressie kunt minimaliseren en zo krijg onder de wet op belediging.

4. Een ander probleem is het behoud van de privéruimte, met uw totaal. “Ik ben een privémeisje in een openbare wereld”, – zingt ons Natalie Portman in hun film “Vox Lux”, die net op vele https://kamagra.linkspot.nl/ manieren is gewijd aan de fatale erosie van de grenzen tussen leven en afbeeldingen. Stel dat je al meer weet over haar leven van Instagram dan haar zelf – het is nog steeds polbie. Erger, als je begint met leren van haar instagram iets nieuws al rechtstreeks over jezelf. Het belangrijkste verschil tussen de oude media en nieuwe blogs is precies het feit dat de eerste zelfs niet-genormaliseerde, maar nog steeds werkdag, terwijl de blog een concept is rond-de-klok en rondomland. Media is allereerst werk, een blog is meer. Als haar blog begint

te lijken op een gezamenlijke eigenschap inventaris, ben ik bang dat je zin hebt om voor sommige filters te zorgen en om de afbeelding zelf in te voeren: Corrector, Editor, en zelfs Censor.

Leave a comment